Andorsen tar over Luna

Tidligere Sortland IL-spiller Frode Andorsen overtar treneransvaret for FK Lunas a-lag etter Leif Nikolai Pedersen.

1453794117965

Etter en lengre prosess med flere aktuelle kandidater har klubben endelig fått på plass nye trener.

– Vi har brukt mye tid og jobbet hardt med å få på plass en ny hovedtrener. Selv om Frode er ung og ikke har erfaring fra tidligere trenerjobber, er vi fornøyde med at han har takket ja til trenerjobben, sier nestleder i FK Luna Alexander J. Tande.

Andorsen som blir 30 år i år og har tidligere vært spiller for en rekke klubber. Nå ser han fram til å trene Luna.

– Det vil bli en spennende og utfordrende oppgave som jeg virkelig ser frem til å gyve løs på. Den kanskje største oppgaven tror jeg blir å få spillerne til å få troen på det vi skal gjøre, sier Andorsen

Luna endte i fjor på sisteplass i 5. divsjon avdeling Vesterålen, men ønsker å bite godt fra seg i årets sesong. Ambisjonene vil imidlertid treneren ikke røpe.

– Jeg vet ikke hvordan avdelingen for divisjonen blir seende ut, så det er veldig vanskelig å spå noen plassering, men vi tar høyde for å gjøre det bedre enn i fjor.

Lagets treninger vil foregå i Bø og på Sortland under sesongoppkjøringen, og stallen ser foreløpig lovende ut, mener klubben.

– Vi har bare hatt en trening, men det jeg har sett til nå ser bra ut. Siden jeg ikke har den store forhåndskunnskapen om spillerne vil jeg bruke tiden fremover nå på å kartlegge de spillerne vi har før vi eventuelt begynner å jobbe med forsterkninger.

Klubben ønsker både nye og gamle spillere velkommen til å trene med laget, og ser frem til en spennende 2016 sesong.

– Vi håper å kunne etablere en stabil og god stamme i laget som vi kan bygge videre på i årene som kommer, sier Tande.